Clicky

KSV Rumbeke 2 - 3 VCOG Stasegem

Wedstrijd GR Danny op zondag 3 september 2023 om 09:15

Verslag wedstrijd

Seizoensopener met nipte nederlaag na verdienstelijke wedstrijd !!!

Na 7 spelers die ons hebben verlaten was er serieus werk aan de winkel om onze ploeg weer op de rails te krijgen naar behoren. Natuurlijk hebben we nog veel werk aan de winkel maar we zijn op de goeie weg.Vandaag hadden we al een zware tegenstander om uit te testen met Stasegem die ons kwam bezoeken. Na 2 redelijke oefenpartijen was het nu voor de punten en van bij de start gaf Rumbeke het sein om er voor te gaan.

Van bij de aftrap werd Stefan meteen gelanceerd maar de poging werd gekeerd. En toen hun aalvlugge spits voor de eerste keer een run inzette stonden de bordjes op 0-1 i.p.v. 1-0. Het antwoord kwam snel via Tom Anseele maar de poging vloog rakelings naast. We voelden dat dit een serieuze klepper was om tegen te starten, zowel duelkracht als snelle omschakeling deed ons toch een momentje achter de feiten aanlopen. Gelukkig stond Jari pal in doel en kon eerst met een puike redding uitpakken toen de bezoekende speler van dichtbij uithaalde om daarna een bal vanonder de lat te tikken. Rumbeke bleef ook zijn kans gaan en halverwege de eerste helft konden we zelfs de gelijkmaker scoren, een teruglegger van Emiel bereikte Jelle die in twee keer de 1-1 kon netten. Maar 5' later moesten we weer achtervolgen en voor rusten konden we dit niet meer goedmaken.

Op hetzelfde elan verder gaan in de tweede helft want we waren zeker niet slecht bezig geweest in de eerste helft. Maar de fysieke veldslag van de eerste helft eiste blijkbaar een beetje zijn tol want het niveau was voor beide ploegen iets minder. Aan beide zijden werden enkele pogingen ondernomen maar het was met minder animo. Halverwege slikten we nog een derde treffer en toch gaven we niet op, we probeerden toch nog alles op alles te zetten om er nog iets van te maken. Na voorzet van Emiel plaatste Tom de bal net over. Maar met nog 10' op de klok kon Tom de aansluitingstreffer binnen koppen na voorzet van Jelle. Het was bij de tegenstander nog alle hens aan dek maar de score veranderde niet meer.

We speelden heel verdienstelijk tegen een toch sterke tegenstander en we hebben nog enkele werkpuntjes gezien die we meenemen naar de volgende opdracht!

Scoreverloop:

  2' (0-1),

25' (1-1) Jelle Cappelle,

30' (1-2),

69' (1-3),

80' (2-3) Tom Anseele.

Geen gele of rode kaarten

Speelden:

Jari Demeyere, Emiel Noyez, Matthieu Willemyns, Cedric Noseda, Sander Pattyn, Dieter Vanslambrouck, Lars Verburgh, Stefan Lefevre, Tom Anseele, Jelle Cappelle, Diego Varrewaere, Alex Ghergu, Seppe Uyttendaele, Tuur Devos en Michael Moranski.

Verslag Danny Varrewaere


Terug

Info tegenstander VCOG Stasegem

Stamnummer : 5015
Adres : Veldrijk 22 - 8530   Harelbeke (Stasegem)
Kleuren : Zwart - Geel

Ligging