Clicky

KSV Rumbeke 2 - 6 VV GL Ruiselede

Wedstrijd GR Danny op zondag 1 oktober 2023 om 10:00

Verslag wedstrijd

De tegenstander had er meer zin in om de wedstrijd aan te vatten dan onze blauwtjes, nog geen minuut gespeeld of de lat moest ons al bijstaan.

Het antwoord kwam er via een mooie actie Tom naar Emiel en de uithaal van Seppe vloog rakelings over. De daaropvolgende tegenaanval zette de tegenstander meteen op rozen na balverlies op het middenveld. Gelukkig was er snel de tegentreffer toen Dieter kon oprukken en de 1-1 binnen kanjerde. Het voetbal was veel rond het midden te doen maar Ruiselede probeerde toch meer druk te leggen. Onze blauwtjes waren slordig en dat resulteerde niet in een aangenaam kijkstuk, gelukkig kon het veelvuldige balverlies nog telkenmale opgevangen worden dankzij onze doelman Jari die toch met enkele gevatte reddingen moest tussen komen. En toen vooraan Tom met de bal op zwier ging wist je meteen dat er gevaar dreigde en dat werd weeral bewezen, Tom ging op toer en zette de 2-1 op het bord dankzij het kleine gaatje die hij nog vond na zijn prima actie. Een mooie voorsprong na een niet zo'n fameuze eerste helft, maar dat we met deze stand de rust introkken was ook onder onze neus. Een cruciale fase was dat de prima voorzet van Tom onze Seppe bereikte en Seppe kon prima inkoppen maar de bal ketste op de paal. En zoals je meestal ziet, op de daaropvolgende tegenaanval komt de 2-2..................  En om het compleet te maken kon Ruiselede op buitenspel de 2-3 scoren vlak voor affluiten.  We trokken richting kleedkamer met een slecht gevoel want i.p.v. 3-1 stond het simpel 2-3................

Beslissende fases rond rustperiode zorgen voor complete uitschuiver........

En ondanks de pepwoorden aan de rust moesten we vlak na rusten de 2-4 slikken na slecht verdedigend werk. Natuurlijk had Ruiselede bloed geroken en Jari moest meteen aan de bak op een vrije trap om erger te voorkomen, maar dat was slechts uitstel want we stonden vandaag toch niet op zijn best te verdedigen en moesten nog voor het uur de 2-5 slikken. We poogden nog met enkele plaatswissels om toch nog iets tegen te doen maar Ruiselede kon ons goed opvangen. We waren dan ook niet echt gevaarlijk meer ondanks de toch moedige blauwtjes. Er zijn zo van die dagen.........er volgde dan nog een strafschopdoelpunt van de bezoekers voor de statistieken en verder dan een schot van Arthur konden we niet veel meer noteren.

Vandaag moeten we in eigen boezem kijken want er zat teveel nonchalance in ons spel, het is dan ook een wedstrijd waar we de nodige conclusies moeten uit trekken en gewoon verder werken naar de volgende opdracht toe!!

Geen gele kaarten

Dolepunten: 

  4'   (0-1),                            

  8'   (1-1) Dieter Vanslambrouck,

30'   (2-1) Tom Anseele,

40'   (2-2),

44'   (2-3),

47'   (2-4),

54'   (2-5),

88'   (2-6).

Speelden:

Jari Demeyere, Stefan Lefevre, Cedric Noseda, Matthieu Willemyns, Sander Pattyn, Dieter Vanslambrouck, Emiel Noyez, Seppe Uyttendaele, Tom Anseele, Siebe Vandekerckhove, Arthur Bauwens, Tuur Devos, Jens Janssens en Lauren Leurs.

Verslag Danny Varrewaere


Terug

Info tegenstander VV GL Ruiselede

Stamnummer : 5361
Adres : Tieltstraat 46b - 8755   Ruiselede

Ligging