Clicky

Jong Vijve 7 - 2 KSV Rumbeke

Wedstrijd GR Danny op zondag 12 november 2023 om 09:15

Verslag wedstrijd

Deze keer mochten we op bezoek bij de leider, Jong Vijve.....altijd een moeilijk te bekampen ploeg. We mochten hier wel aantreden op het kunstgrasveld. Gelukkig want de vele plensbuien lieten vele wedstrijden niet doorgaan. We wisten dat we weer voor een moeilijke opdracht stonden maar toch was het geloof groot.

De openingsfase was voor beide ploegen veelbelovend, aan een redelijk tempo werd er gestart. Het ging meteen goed op en neer en na 10' was de eerste grote kans voor de thuisploeg, gelukkig kan doelman Jari redding brengen op het harde schot. Kort daarop konden we ook uitbreken maar Tom werd tegen de grond gewerkt, toch een geurtje om een strafschop......Ook Lars probeerde het eens van op afstand, maar ook hij zag zijn schot gered worden. En meteen daarna kwam de thuisploeg op voorsprong met een schot vanuit een heel scherpe hoek........... Dat was het sein voor de thuisploeg om het gaspedaal nog iets dieper in te drukken, op vrije trap kon een vrijstaande thuisspeler vrij inkoppen maar de bal vloog rakelings over. Op een hoekschop moest Cedric onze doelman Jari bij springen om de bal voor de lijn te keren en de daaropvolgende hoekschop moest ook Sander opruimen. Na het doelpunt waren we wat ingezakt en we hadden nu meer moeite op de bal op te eisen. En net over het halfuur kon de thuisploeg de score verdubbelen. Van onze kant was het om nog zonder verdere kleerscheuren de rust te halen om dan de kopkes bij elkaar te steken maar 5' voor rusten was het een doemscenario want de 3-0 en 4-0 viel na elkaar. En toch konden we nog tegenscoren voor rusten toen Lars de flank afdweilde met een mooie actie en de prima assist afleveren bij Diego die binnentikte. En nog voor het rustsignaal weerklonk moesten we nog een vijfde treffer toestaan, de super efficiente thuisploeg liet ons met grote kopzorgen naar de kleedkamer trekken.

En toch probeerden we om de bakens te verzetten, met enkele aanpassingen wilden we toch ons meer in het verweer zetten maar amper afgetrapt en de 6-1 stond al op het bord. Toch bleven onze blauwwitte hemden moedig op zoek naar treffers, we lieten onze kop niet hangen en de strijdlust bleef intens. En toen Alex werd weggestuurd bleef hij koelbloedig om onze tweede treffer op te tekenen. Aan de overzijde moest Diego nu de bal op de lijn keren en een mooie vrije trap van Dieter vloog naast. We bleven moedig vechten voor ieder stukje kunstgras maar konden niet voorkomen dat de eindstand nog net voor affluiten op 7-2 kwam te staan.

Ook de trainer van de tegenstander gaf toe dat de score overdreven was volgens het spelbeeld maar daar kopen we niks mee........... Toch ben ik trots dat we blijven strijden zijn en de nodige lessen nemen we mee naar de volgende wedstrijden.

Gele kaarten:

Lars Verburgh en Dieter Vanslambrouck.......elk 1x

Doelpunten:

16'   (1-0),

34'   (2-0),

40'   (3-0),

43'   (4-0),

44'   (4-1) Diego Varrewaere,

45'   (5-1),

47'   (6-1),

53'   (6-2) Alex Ghergu,

87'   (7-2).

Speelden:

Jari Demeyere, Emiel Noyez, Matthieu Willemyns, Cedric Noseda, Sander Pattyn, Dieter Vanslambrouck, Stefan Lefevre, Lars Verburgh, Tom Anseele, Siebe Vandekerckhove, Diego Varrewaere, Jelle Cappelle, Tuur Devos en Alex Ghergu.

Verslag Danny Varrewaere


Terug

Info tegenstander Jong Vijve

Stamnummer : 9385
Adres : Emiel Clausstraat 12 - 8793   St-Eloois-Vijve
Kleuren : Wit - Zwart
Website : https://www.jongvijve.com/

Ligging