Clicky

KSVR Fanion ontvangt zaterdag 16 september KSV Diksmuide om 20u.

Na een mooie overwinning op de openingsspeeldag tegen Exc Zedelgem, kregen we vorige week meteen een opdoffer van formaat te incasseren. 

Een 0-1 voorsprong aan de rust op het veld van SK Oostnieuwkerke konden we niet vast houden en finaal moesten we het onderspit delven. Een spijtig, maar vooral een zeer zuur verlies.   Waren we misschien al té zelfzeker aan de rust?

Het is alvast een les die we het ganse seizoen zullen moeten onthouden:  de tegenstander zal nooit opgeven en een zekerheid over de uitslag is er pas aan het eindsignaal en niet aan de rust.

Met KSV Diksmuide krijgen we een titelkandidaat over de vloer die beschikt over een soliede en goed uitgebalanceerde spelersgroep.  Getuige alvast hun sterke start met twee overwinningen. Hun ambitie is er om een stap naar derde Amateur te zetten.   Hun T1,  Dieter Vandendriessche, jarenlang schutter- van- dienst bij KSV Rumbeke, zal zijn groep zeker extra zien te motiveren en er op gebrand zijn om hier hun derde-overwinning-op-een-rij te behalen en dus zijn gewezen club een hak te zetten.

Aan ons om de bittere pil van vorige zondag door te slikken met een sterke prestatie én met een navenant resultaat.

Bart Wenes

Ondervoorzitter KSV Rumbeke