Clicky

Orchidee

Iedereen in Rumbeke en omstreken kent Restaurant Orchidee wel, Restaurant Orchidee gelegen op de twaalfde verdieping van residentie Orchidee te Roeselare is al jaren trouwe sponsor van KSV Rumbeke.

Weg van alle drukte en toch aan de rand van het stadscentrum, Gastronomie, klasse en rust in perfecte harmonie Op een hoogte van 36 meter Met een panoramisch zicht, een streling voor het oog. Omdat genoegens in het leven enkel onder vrienden gedeeld worden

De stichting dateert van 1 mei 1963, maar tijdens een recente renovatie werd door de realisatie van een evacuatietrap en een panoramische buitenlift een visuele meerwaarde aan het restaurant gegeven. Er werd gestreefd naar een architecturaal, modern en waardevol uitzicht. Het restaurant kreeg een grondige opknapbeurt zodat het gezellig vertoeven is, met een prachtig zicht op de Rodenbachstreek.

Gastvrouw Nancy Dutry en gastheer Kris Blouwe ontvangen u in een salon waar een uitgebreid assortiment van aperitieven wordt aangeboden. Als Ambassadeur van "The Scotch Single Malt Whisky Society" wordt u door Kris geïntroduceerd in de wereld van de befaamde whisky.

Na zijn studies aan de Hotelschool "Ter Duinen" begon Kris zijn loopbaan in l'Auberge du Pere Bise*** in Talloires (Lac D'Annecy) Frankrijk en in St Arnoldus te St Eloois Winkel.

Kris blijft bij de Franse keuken met af en toe wat vernieuwing. Zijn team serveert authentieke smaken van uitstekende producten.

Onze drie voetbalrestaurants dat we organiseren bij KSV Rumbeke is altijd in het restaurant Orchidee op de twaalfde verdieping of in hun zaal Orchidee. Inderdaad Restaurant Orchidee heeft ook een zaal waar je gezellig kan vertoefen.

Zaal Orchidee biedt u een aparte locatie voor seminaries en feestelijke banketten met tuin en terras tot 80 personen. Voor seminaries, productvoorstellingen, bedrijfspresentaties en voordrachten is alle didactisch materiaal aanwezig.

Daarnaast verzorgen ze ook graag uw feesten voor elke gelegenheid. Maak van uw feest een onvergetelijk moment in het unieke kader en stijlvolle decor van Zaal Orchidee.

  • geboortefeesten
  • communiefeesten
  • huwelijksfeesten
  • familiereünie
  • rouwmaaltijden
  • personeelsfeesten en bedrijfsfeesten
  • het feest van uw vereniging
  • produktvoorstellingen
  • seminiaries
  • ...

Restaurant Orchidee bied een ruime keuze aan formules. Neem vrijblijvend contact met hen op en uit de vele suggesties die ze aanbieden, kunt u een keuze maken volgens een vooropgesteld budget.

Service en kwaliteit, dit is een prioriteit !

Adressen:

Restaurant Orchidee: Begoniastraat 9, 12de verdieping, 8800-Roeselare

Zaal Orchidee: Heropbouwstraat 186, 8800 Roeselare

(tekst: website Restaurant Orchidee) 

Bezoek de website