Clicky

Honda Garage Heyndrickx bvba

We bedanken van harte Jan en Xavier Maes van Honda garage Heyndrickx uit Roeselare voor hun sponsoring bij Ksv Rumbeke. Straks zal hun publiciteit te zien zijn op de truitjes die gegeven worden bij de jeugdinschrijving op zaterdag 08 juni a.s. van 9-12 u en van 13 tot 16.30 u.

Historie

Garage Heyndrickx bvba vindt zijn oorsprong bij grootvader Valere Maes die in maart 1960 startte met Fiat. Sederdt 1 november 1976 werd gestart met het merk Honda omdat wij ons wilden toespitsen op klanten-tevredenheid en we hebben nog klanten die er van het eerste uur bij waren, want Honda is een zeer goed product. Met een jaarproductie van meer dan 21 miljoen motoren is Honda de grootste motorenfabrikant ter wereld. Honda stelt in zijn 124 vestigingen in 28 landen meer dan 175.000 mensen tewerk.

Ons bedrijf

Garage Heyndrickx bvba is een familiebedrijf met alle voordelen vandien. Grootvader Valere Maes nam het bedrijf, toen nog Fiat, over van Moris Heyndrickx waar hij te werkgesteld was. Als eerbetoon en uit respect heeft hij de naam Heyndrickx gelaten. In het jaar 1973 heeft vader Ronny Maes zijn carriere gestart. Samen hebben ze dan de grote stap genomen, om over te stappen naar Honda, dit in het jaar 1976. Het personeel wordt gevormd door een hecht team technici waarvan Ronny Maes in 1986 de zaken overnam van vader Valere en zo de zaakvoerder werd samen met echtgenote Lena Callens, die instond voor de boekhouding en samen deden ze het bedrijf groeien. Verder wordt het team compleet gemaakt door de zonen : Xavier die in '97 het bedrijf vervoegde die zorgt voor de na-verkoop en Jan die dat deed in 2001, die de verkoop verzorgt voor zowel de nieuwe als tweedehands wagens en de boekhouding. In 2013 zijn Xavier en Jan aan het roer gekomen en sturen het bedrijf de gepaste richting uit. Op 15 juni 2011 hebben ze gekozen om te verhuizen naar een lokatie buiten het centrum, dit op het kruispunt van de Rijksweg en Meensesteenweg. Om het technisch team te versterken is Ward Vyncke in 2017 erbij gekomen en vormen zo het geoild team van de garage. An Tyberghein, die het bedrijf vervoegde in 2016, is de dame die zorgt dat in deze prachtige nieuwbouw en de wagen netjes wordt gehouden want een pittig en fris voorkomen is essentieel. Tenslotte heeft zus Nele Maes in december 2018 het bedrijf versterkt, dit in de boekhouding. Zoals u hier ziet, is Honda Roeselare een echt familiebedrijf, klanten zijn hier geen nummer want vriendelijkheid en respect primeren.

Nieuwe vestiging

Waarom Honda Roeselare koos voor een nieuwe vestiging is duidelijk. In de nieuwbouw is de toonzaal heel ruim, luchtig en kijkt met een brede glazen wand naar de Meensesteenweg. Een heerlijke plaats voor een bedrijf dat opteert om gezien te worden. Het hele bedrijf, inbegrepen de vloer, is warmtegeïsoleerd en het atelier is met zijn apparatuur een hoogtechnologisch pareltje. De zonnepanelen zorgen ook dat de alles werkt of zo veel mogelijk op zonenergie.Hier zijn wij onze tijd een heel stuk vooruit dus, klaar voor de toekomst. Honda Roeselare staat voor klantvriendelijk gericht werken, want onze klant is immers onze toekomst.

Hopend u te mogen verwelkomen,

Honda Team Roeselare

Foto's

Bezoek de website