Clicky

Voetbalrestaurant: KSVR - KSK Oostnieuwkerke

Van 17/02/2024 tot 17/02/2024

Beste voetballiefhebber,

De tijd van de waarheid is aangebroken. De cruciale maanden januari en februari weet je wel…

Spanning is dit seizoen zeker troef bij de fanion. Een seizoenbegin in mineur, na de trainerswissel een schitterende remonte, maar tegen de mindere ploegen punten laten liggen…zo raak je net niet aan de top…

Daarom is de match tegen onze buren uit Oostnieuwkerke er eentje met twee gezichten. Leggen we het juk van mindere prestaties tegen ploegen na ons af of blijven we in hetzelfde schuitje ziek ? µVergeet niet dat we in de heenronde na een goede eerste helft toch het onderspit dolven met 2 – 1. Een revanche is hier sowieso op zijn plaats.

Eén ding is zeker: willen we meedoen voor de prijzen, dan is puntengemors uit den boze.

Alle steun is dus welkom. We nodigen u daarom massaal uit naar het voetbalrestaurant op zaterdag 17 februari. De chefkok heeft opnieuw een culinaire maaltijd uit zijn mouw geschud en verwacht u in restaurant Orchidee, Heropbouwstraat 186 te Roeselare, vanaf 17u15.

Na de maaltijd vertrekken we rond 19u30 richting Sportpark en wonen we om 20 uur de wedstrijd bij. Uw toegangsticket is inbegrepen. Tijdens de rust is er koffie met taart en een cognac of amaretto. Na de wedstrijd wacht een hapjesplankje op u. Dit arrangement bieden we aan tegen de democratische prijs van € 65,00/pp all-in.

Inschrijvingen geef je door op het nummer 0496/16.50.99 of mail je naar dirkdmmaesen@gmail.com met vermelding van het aantal personen en dit uiterlijk op woensdag 14 februari.

Bij deze delen wij u ook mee dat de Jeugdwerking van KSV Rumbeke zopas het hoogste amateurniveau bereikt heeft, nl. Interprovinciaal voetbal ofte IP. Uw steun aan de vereniging komt de club in de breedte dus zeker ten goede.

We rekenen dan ook op uw aanwezigheid en steun voor de ploeg en de club KSV Rumbeke.

Het menu vindt u hier onder bij downloads. 

Met sportieve groeten,

Dirk Maesen,

Bestuurslid KSVR

Downloads

Menu KSVR 17022024.pdf