Clicky

Ixina

Je hebt Ixina al hier en daar zien opduiken bij KSV Rumbeke of nog niet. In de komende dagen alvast eens goed opletten, want als je dit artikel hebt geopend heb je Ixina al tegen gekomen. Ixina is tevens dit seizoen één van onze jeugdsponsors bij KSV Rumbeke geworden.

Waarschijnlijk heb je al de rondlopende reclema van Ixina opgemerkt bij KSV Rumbeke. Ieder jeugdspeler, jeugdtrainer, afgevaardigde,... draagt een training waarop de reclame pronkt van Ixina. Ixina is altijd met je mee overal waar je gaat met een jeugdploeg van KSV Rumbeke. 

Ixina is een keukenspecialist met meer dan 50 winkels over heel België. Waaronder 1 winkel in Roeselare, deze is gelegen in de Brugsesteenweg 383C te 8800 Roeselare. Jaarlijks kiezen 18000 Belgen voor Ixina. Wist je dat er een speler van de gewestelijke reserven van Berry werkt bij Ixina Roeselare, namelijk Louis Defour. Ben je opzoek naar een keuken dan kan je bij Louis terecht. Ixina was al een tijdje sponsor van de gewestelijke reserven van Berry, maar sinds dit seizoen is dit uitgebreid naar al onze jeugdreeksen. 

Waarom kiezen voor Ixina?

Persoonlijk advies want de adviseurs geven uw droom vorm,

Professionele plaatsing met vakmensen,

De ruimste keuze met meer dan 4000 mogelijke combinaties,

Duitse kwaliteit, want de keuken verlaat de fabriek in Duitsland nadat elk kleinste detail gecheckt is,

Duurzaamheid, een passie voor keukens maar ook voor de natuur,

De beste prijs bij hun leveranciers waar de klant rechtstreeks van geniet,

Expertise, krijgt u persoonlijk advies van hun adviseurs.

Want Ixina is altijd met je mee bij KSV Rumbeke. Zelfs op iedere tijdstip van de dag kan je Ixina tegen komen op onze website. Want vanaf dit seizoen pronken ze op de website met hun logo als websitesponsor. Als je naar een wedstrijd gaat kijken van jullie zoon/dochter of van iemand dat je kent, kan je Ixina spotten langs het kunstgrasveld. Want vanaf heden pronken ze mooi en duidelijk met een reclame bord langs het veld.

Als je kiest voor Ixina heb je jouw ideale keuken in 5 stappen, want over uw keuken is nagedacht !!!!!

Als je een blauw-wit hart hebt, kies dan voor Ixina want zij hebben ook het hart op de juiste plaats en in het juiste kleur BLAUW-WIT !!!!

Breng alvast eens een bezoek aan hun website www.ixina.be en/of volg hun facebookpagina https://www.facebook.com/Ixina-Roeselare-572959796119102/

Bezoek de website