Clicky

Paas voetbal-sportstage

Van 8/04/2024 tot 12/04/2024

Beste ouders en spelers,

Het is met veel enthousiasme dat wij jullie uitnodigen om deel te nemen aan onze aankomende voetbalstage, waarbij plezier, technische vaardigheden en spelbeleving centraal staan.

Klik hier om in te schrijven voor de Paasstage.

Datum: maandag 8 t.e.m. vrijdag 12 april 2024

Locatie: Wervikhovestraat 7 Rumbeke

Spelers geboren in 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018

Ons doel is om niet alleen de voetbalvaardigheden van de spelers te verbeteren, maar ook om een omgeving te creëren waarin plezier en spelbeleving voorop staan. Hier zijn enkele aspecten van onze aanpak die de kern vormen van onze voetbalstage:

1. Plezier:

Wij geloven dat plezier de essentie van sport moet zijn. Tijdens de voetbalstage zullen we ervoor zorgen dat de trainingen en activiteiten leuk en boeiend zijn, zodat elke speler geniet van zijn of haar tijd op het veld.

2. Techniek:

Technische vaardigheden zijn van cruciaal belang in het moderne voetbal. Onze ervaren trainers zullen gerichte oefeningen en drills aanbieden om de technische bekwaamheid van elke speler te verbeteren. Van dribbelen tot passen en afwerken, we zullen werken aan een breed scala van vaardigheden.

3. Spelbeleving:

Wij willen dat de spelers niet alleen leren hoe ze moeten voetballen, maar ook begrijpen hoe ze het spel kunnen lezen en vanuit een breder perspectief kunnen benaderen. Tactische trainingen en kleine wedstrijdvormen zullen worden geïntegreerd om de spelbeleving te vergroten.

Praktische informatie:

  • Tijdschema: De voetbalstage begint om 9u en eindigt om 16u.
  • Opvang: De spelers zijn welkom vanaf 8u en worden ten laatste om 17u30 opgehaald.
  • Middagmaal: Op woensdag wordt er spaghetti voorzien en op vrijdag hotdogs. De andere dagen zorgen de spelers voor hun eigen lunchpakket.
  • Tussendoortje: Iedere dag wordt een tussendoortje aangeboden (koek of fruit)
  • Verdere info: Een week voor de voetbalstage krijgen jullie de verdere praktische info.
  • Prijs: 175 euro voor leden en 225 euro voor niet-leden

Inschrijving:

Om deel te nemen, vragen wij vriendelijk om je [kind/de kinderen] in te schrijven vóór 17 maart 2024.

Klik hier om in te schrijven voor de Paasstage.

Wij kijken uit naar een geweldige voetbalstage vol plezier, ontwikkeling en nieuwe vriendschappen. Samen streven we ernaar om een positieve en ondersteunende voetbalervaring te bieden aan elke deelnemer.

Voor verdere vragen of opmerkingen staan wij tot jullie beschikking via mailadres voetbalstage@svrumbeke.be . Laten we samen een geweldige tijd op het veld beleven!

Met sportieve groet,

KSV Rumbeke, Kurt Maddens en Scheirlinck Dieter