Clicky

KSV Rumbeke 1 - 0 SK Westrozebeke

Wedstrijd Akern op zaterdag 2 maart 2024 om 19:00

Verslag wedstrijd

Zaterdagavond 2 maart 2024 mochten we de vrienden uit Westrozebeke ontvangen in de Rumbeekse arena. In de heenronde gingen we pijnlijk onderuit tegen deze mannen. Dus de Bricx-mannen waren uit op revanche.

Vanaf de het eerste fluitsignaal weerklonk in de Rumbeekse arena konden onze mannen het heft in eigen handen nemen. KSVR bouwde kans na kans op maar deze werden telkens de nek omgewrongen of kwam de laatste fase net niet goed tot stand. De bezoekers bleven kranig en konden op hun beurt onze mannen lastig maken maar de defensie en goalie hadden alles onder controle. De grootste kansen bleven aanstormen voor KSVR, maar de bezoekende goalie hield voet bij stuk. We gingen rusten met een brilscore.

Tweede helft bleven de KSVR mannen doorgaan op hun elan. We moesten de aansluitingstreffer kunnen scoren, maar helaas. Zoals de eerste helft bleef het regenen van kansen, maar ze werden net niet tot een goed einde herleid. Westrozebeke kwam af en toe eens piepen aan het venster maar zonder echt enig resultaat. Het was bibberen en tandenknarsen tot de laatste minuten/seconden. Net voor affluiten moest een speler van Westrozebeke vroegtijdig de kleedkamers op zoeken na een rode kaart. Voor KSVR een vrije trap op een prachtige plaats. V. Notebaert nam deze voor zijn rekening. Het leer vlamde naar het kader. In de rebound kon M. Mouton het leer tot H. Cool brengen en deze zwiepte het leer heerlijk voor doel en hupla M. Tyvaert stond op de perfecte plaatste en kopte het leer richting doel waardoor de bezoekende goalie het leer wilde wegtikken, maar deze kwam voor KSVR heerlijk tegen de netten. KSVR in het dolle heen en de drie punten zijn een feit. Wil je de goal nog eens herbeleven? Check dan de video hieronder.

Verslag Kurt Maddens

               


Terug

Info tegenstander SK Westrozebeke

Stamnummer : 9244
Adres : Ommegang-Noord 16 - 8840   Westrozebeke
Kleuren : Donkerblauw - Geel
Website : http://www.skwestrozebeke.be/

Ligging