Clicky

Dames KSV Rumbeke zijn kampioen in 3de provinciale !!!!

Zondag 8 maart moesten onze dames van KSV Rumbeke de verplaatsing maken naar Avelgem. Deze wedstrijd moest gewonnen worden om de kampioenstitel binnen te halen.

Al in de 2de minuut schoot D. Depoortere raak (0-1) en de kampioenstitel stond al op hun naam. Voor onze dames werd het echt strijden om de voorsprong te behouden, de stress en zenuwen speelden op regelmatige wijze parten. Onze goalie en verdediging hielden alles clean. Kort voor rust kregen we nog een penalty voorgeschoteld. L. Devos nam deze penalty voor haar rekening en knalde de 0-2 tegen de netten. Net voor het uur een hoekschop voor KSVR. S. Meseure nam deze voor haar rekening en via het hoofd van een speelster van Avelgem ging het leer in doel (0-3). De vreugde bij de dames was enorm. De verlossing om zeker te zijn van de kampioenstitel. KSVR bleef maar drukken om de macht in eigen handen te houden. KSVR kon de match met een 0-3 overwinning beëindigen.

Vreugde alom bij de dames en entourage. Verdiende kampioenstitel seizoen 2019-2020.

Proficiat aan het ganse dames elftal, de staf en entourage. Dank aan de talrijke supporters die ieder week op trouwe post zijn om de dames van KSV Rumbeke te steunen. Mede dank zij iedereen is deze titel een feit.