Clicky

Wandelvoetballers hebben het nieuw seizoen al op gang getrapt.

Met vrijdag 14.07 de eerste training en zondag 16.07 het eerste tornooi in Ruddervoorde hebben de Wandelvoetballers van KSV Rumbeke het seizoen op gang getrapt.

Op de eerste training verwelkomden we al 12 voetballustige leden om de spieren weer aan te scherpen en de tussenseizoen kilo’s eraf te trainen. En het weze gezegd, de sfeer zat er goed in ; er werd duchtig getraind en er was veel scherpte te zien.

Op het tornooi in Ruddervoorde vervoegden nog enkele vakantiegangers de gelederen zodat we met een ruime kern aan het tornooi deelnamen.

We startten tegen Zwevezele en pakten meteen een 2-0 zege vast. Dit werd gevolgd door een 3-1 overwinning tegen Torhout. De wedstrijd tegen Oostkamp eindigde vroegtijdig door een beslissing van de scheidsrechter na een zware fout op Ludo, maar helaas, begrijpe wie kan, de score van 1-0 voor Oostkamp bleef behouden.

Op naar de laatste wedstrijd tegen Forza Henk ; een lokale Ruddervoordse vriendenploeg die naast het veldvoetbal en het wielrennen wel eens van het wandelvoetbal wou proeven. En zij deden dat het ganse tornooi niet onaardig. In de wedstrijd zelf kwam KSVR vroeg 1-0 voor en met die score zouden we ook het tornooi gewonnen hebben, ware het niet dat een wedstijd tot en met de laatste seconde duurt, en ja, net die laatste was er teveel aan. Op de valreep 1-1 dus en vaarwel tornooizege. Nu, met een tweede plaats en leuke matchen krijgen we waar we voor gekomen zijn: plezier, voetballen en af en toe eens winnen. Deelnemen is belangrijker dan winnen !!

Van de gelegenheid maken we gebruik om jullie uit te nodigen naar ons tweede Wandelvoetbaltornooi op vrijdag 18 augustus vanaf 13 uur op het Sportpark. Op vandaag zijn reeds 14 ploegen ingeschreven.

Voor wie kennis wil maken met dit leuk tijdverdrijf voor 55-plussers, het ideaal moment om eens af te zakken naar het kunstgrasveld op het Sportpark ; de toegang is gratis, uiteraard…😊

Tekst Dirk Maesen.

Foto's Kurt Maddens 👇

Foto's