Clicky

Gouden Lore Van Heesbeke gehuldigd door Stad Roeselare.

Dinsdagavond 18 juli 2023 werd Lore Van Heesbeke gehuldigd door Stad Roeselare met haar Olympisch gouden medaille dat ze heeft behaalt op de Wereldspelen in Berlijn. 

Lore Van Heesbeke speelt bij de Special Flames. Met haar team heeft ze een gouden medialle behaalt. Na een oorverdovende finale tegen Rwanda behaalden ze de eerste plaats via de beslissende penalty reeks. Lore stond haar mannetje in het doel, maar ook in de verdediging. Naar verluidt scoorde Lore een weireldgoal op de Wereldspelen in Berlijn.

KSV Rumbeke en Stad Roeselare zijn ontzettend fier op Gouden Lore voor haar prestatie. 'Tis al 27 jaar geleden dat we in Roeselare nog een gouden medaille hadden en dit was toen de gouden medaille van Fred Deburghgraeve, Fred heeft zich verontschuldigd en kon niet aan aanwezig zijn vanavond.' zei Schepen van Sport José Debels.

Een delegatie van KSV Rumbeke was vertegenwoordigd op deze plechtigheid. Medespelers en entourage van Lore haar damesteam van KSV Rumbeke waren goed vertegenwoordigd. Iedereen is super fier op Lore. Ook de ouders van Lore en haar zus zijn super fier op hun gouden Lore.

Tekst Kurt Maddens

Foto's Kurt Maddens en Bart Wenes 

Foto's