Clicky

8-A-Side dames voetbal.

Hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed. Ook als het lichaam niet meer exact doet wat het hoofd wil, kan je als 30+(dames) of 35+ (heren) nog veel plezier beleven aan het spelletje.

Laat de glorietijden van weleer bij jouw club herleven met 8-a-side-voetbal! Trap het weekend in gang met een aantal leuke, vriendschappelijke en korte wedstrijdjes.

Behoor je tot de leeftijdscategorie 30+ vrouwen?

Wil je het voetbal op een actieve manier (her)ontdekken of blijven beleven?

Voel je dan zeker aangesproken. 8-a-side speel je met en tegen leeftijdsgenoten binnen de laagdrempelige Friends for Life League.

We starten met een gloednieuw 8-a-side concept met aparte reeksen voor vrouwen. Samen met de laagdrempelige spelregels wordt er zo een leuke community van leeftijdsgenoten gecreëerd.

Er wordt 1 x per week getraind om de conditie op peil te houden.

In het begin worden er voornamelijk vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Van zodra er een 5-tal ploegen in de regio zijn, gaan we over naar de tornooiformules.

Elke club is dus per periode eenmaal gastclub die instaat voor de organisatie en leveren van spelbegeleiders en speelt de overige momenten bij de andere clubs uit de reeks.

DOELGROEP

Vrouwen vanaf 30 jaar (& mannen vanaf 35 jaar – mannen spelen in een aparte reeks.)

niet (meer) actief als speler, maar (in)direct verbonden aan een clubcultuur

de reguliere competitie voldoet niet (meer) aan jouw verwachtingen, maar voetbal zit gewoon in je DNA

Rest nu nog de ploeg te bevolken!

Interesse tot deelname. Vul dan rap het formulier in ! De eerste trainingen kunnen dan opstarten en misschien al een eerste vriendenmatch of tornooi mee pikken in de beginfase om alles onder de knie te krijgen.

Klik hier voor het invulformulier.

Meer info kan je verkrijgen via gc@svrumbeke.be

of bij Luc Lefebvre 0496 71 11 46

of bij Dirk Maesen 0496 16 50 99