Clicky

KSVR Fanion ontvangt zaterdag 2 september K. Exc. Zedelgem om 19u.

De veel te smalle kern was de voornaamste oorzaak van onze tuimelperte uit 3e Amateur. Onze  sportieve cel  bleef niet bij de pakken zitten en was dan ook – toch wel uitzonderlijk voor onze club - heel actief op de transfermarkt, met 12 nieuwe spelers! Het wordt voor onze trainersstaf experimenteren en puzzelen om een ploeg te kneden die gensters  moet zien te slaan in eerste provinciale.

Navraag bij andere ploegen leert ons dat, naast Boezinge, Bredene, KWS Lauwe en  Diksmuide, ook KSV Rumbeke wordt gerekend bij het kransje favorieten. Laat ons ambitieus maar ook realistisch zijn: nieuwe spelers laten groeien tot sterkhouders heeft zijn tijd nodig. Over de kwaliteit van onze spelers hebben we geen twijfel, maar het is de competitie en zijn rangschikking die de kwaliteit van de spelersgroep zal bepalen.

De reeks dient zich aan als boeiend, alleen al de derby’s (KFC Meulebeke, KVC Ardooie, KSK Oostnieuwkerke, SK Westrozebeke) maakt de competitie zeer aantrekkelijk.

Laat ons de competitie niet starten met een onaangename verrassing zoals puntenverlies tegen K. Excelsior Zedelgem. Het vel van de beer niet verkopen voordat hij geschoten is.

Bart Wenes

Ondervoorzitter KSV Rumbeke