Clicky

Michiel Tyvaert had liever de drie punten dan zelf te scoren.

Zondag 10 september 2023 speelde het fanionelftal de Mandelderby op KSK Oostnieuwkerke.

Michiel Tyvaert was de enige Rumbeekse speler die de netten deed trillen voor KSVR. Nadat K. Claeys een prachtige assist kon afleveren, twijfelde Michiel niet. Met een knal van een schot vlamde hij de 0-1 tegen de netten. Jammer genoeg konden we de voorsprong niet vasthouden en moesten we het onderspit delven in het Tropische Oostnieuwkerke, eindstand 2-1.

Ken dat veldje wel.

Michiel is begonnen aan zijn zesde seizoen bij KSV Rumbeke. Michiel kwam over van, jawel KSK Oostnieuwkerke. Sinds Michiel bij KSVR speelt, scoort hij regelmatig tijdens de wedstrijden op Oostnieuwkerke. “Ik heb daar enkele jaren gespeeld, dus ik ken dat veldje wel. Misschien ligt het daaraan nu had ik wel liever de match gewonnen dan zelf te scoren. De 3 punten blijven het belangrijkst.”

Geluk zat niet aan onze kant

Het geluk zat niet mee voor KSVR op Oostnieuwkerke. "We speelden zelf geen topmatch vond ik, maar het moeilijkste leek achter de rug met de 0-1 voorsprong net voor de rust. Oostnieuwkerke kwam wel goed uit de kleedkamer met de 2-1 tot gevolg. Op het einde hadden we nog enkele kansen maar het geluk zat niet aan onze kant.”

We moeten allemaal top zijn.

Zaterdag 16 september 2023 ontvangen we KSV Diksmuide op het Rumbeekse Sportpark om 20u!!! Voor de T1 van KSV Diksmuide, Dieter Vandendriessche, zal dit een speciaal momentje zijn, want Dieter heeft enkele jaren bij KSVR gespeeld. “Ikzelf heb niet met Dieter samen gespeeld, wel nog tegen gespeeld. Diksmuide is gestart met 6 op 6, dus dit zal zeker een goeie ploeg zijn. We zullen allemaal top moeten zijn om te kunnen winnen.”

Michiel is de enige speler tot nu toe die twee keer scoorde in twee wedstrijden, lukt het hem om in de derde wedstrijd op rij ook zijn derde te scoren, dit zullen we a.s. zaterdag ontdekken.

Supporters allen op post zaterdag 16-09-2023 om 20u !!!!!

Reportage Kurt Maddens