Clicky

Viktor Notebaert was teleurgesteld na nederlaag tegen Diksmuide.

KSVR Fanion speelde zaterdag 16 september op eigen veld tegen KSV Diksmuide. We wisten op voorhand dat het geen gemakkelijke klus ging zijn. Diksmuide die ook wel bij één van de favorieten hoort om dit seizoen aan de top te spelen.

KSVR was toch wel de evenknie van Diksmuide. We konden fraai voetbal boven halen en de kansen werden ook gecreëerd, maar ze werden helaas ook de nek omgewrongen. We verloren de wedstrijd met 1-3. Een teleurstellende nederlaag voor KSVR, maar een gelijkspel was veel mooier geweest. Viktor Notebaert kon dan ook verrassend een pareltje van een goal binnen knallen, het enige doelpunt voor KSVR in deze wedstrijd.

Met mooi voetbal schieten we niet op.

We gingen na de wedstrijd polshoogte nemen bij Viktor ivm de teleurstellende nederlaag op eigen veld tegen Diksmuide. “We waren inderdaad teleurgesteld. Met mooi voetbal schieten we helaas niets op. We willen hier dan ook geen trend van maken en zo snel mogelijk aanknopen met overwinningen. Ik kreeg van de coach het vertrouwen om mijn ding te doen op mijn geliefkoosde positie en dit rendeerde. Hopelijk kan ik de ploeg nog vaker helpen met dergelijke doelpunten.”

3 op 9 niet echt verwachte start

KSVR is met een 3 op 9 gestart, niet echt een verwachte start hè Viktor. “Heel de club had er meer van verwacht. Als je ziet met welke gedrevenheid elke ploeg tegen Rumbeke speelt, zullen we niet veel gemakkelijke wedstrijden tegemoet gaan dit jaar. Er zal hard gewerkt worden deze week om de fouten van tegen Diksmuide uit de ploeg te krijgen.”

Tikkeltje extra scherpte.

Zaterdag a.s. is er de verplaatsing naar Wevelgem City. Opnieuw een belangrijke match voor KSVR. Hoe kijk je uit naar deze wedstrijd Viktor? “Volgens mij zal dit een gelijkaardige wedstrijd als tegen Diksmuide worden met goed voetbal, veel beleving en hopelijke een andere uitslag. Onze kern is terug volledig fit dus hopelijk zorgt dit voor nog een tikkeltje extra scherpte in het weekend.“

Reportage en foto Kurt Maddens