Clicky

KSVR Dames verwelkomen enkele nieuwe aanwinsten.

Nadat onze heren al van start zijn gegaan met de competitie moeten ons dameselftal nog starten aan de competitie. Zondag 24 september start de competitie voor ons dameselftal met een thuiswedstrijd tegen SW Ladies Harelbeke om 15u.

In de voorbereiding konden we enkele nieuwe speelsters zien rondhuppelen op het Rumbeekse Sportpark. Dus hoogtijd om de nieuwe aanwinsten eens voor te stellen aan jullie net voor de competitiestart.

Woensdagavond 20-09-2023 net voor de training kon onze webmaster Kurt de aanwezige nieuwe speelsters op de foto vereeuwigen. Op de foto van links naar rechts herkennen we Britt Vandewiele (18), Flore Huyghe (21), Sharon Van Acker (39) en Myrthe Symoen (14). Femke Vansteelant (17) ontbreekt op de foto. Jawel als je goed kan tellen heb je vijf nieuwe namen zien passeren.

“Door deze factoren was de keuze rap gemaakt”

Sharon Van Acker heeft al een rijk gevulde carrière achter de rug, zo speelde Sharon o.a. bij KSKV Zwevezele, KSV De Ruiter, SK Staden, Club Roeselare en voorbije 2 seizoenen speelde ze bij SK Roeselare-Daisel. Ideale speelsters om haar ervaringen te delen met het aankomend talent in de groep. Waarom ze voor KSVR koos, is duidelijk. Met een resem speelsters heeft ze in het verleden samen gespeeld.

Femke Vansteelant komt over van KE Wervik en speelde voordien bij Dadizele.

Myrthe Symoen de jongste van de nieuwe aanwinsten speelde bij Moorslede en komt over van SK Roeselare-Daisel. Ze heeft een goed gevoel en hoopt dat ze veel overwinningen mag vieren met het team.

Flore Huyghe is pas gestart op 17-jarige leeftijd met voetbal dit bij Dadizele waar ze tot vorig seizoen speelde. Waarom heb je gekozen voor Rumbeke? “Ik heb voor Rumbeke gekozen omdat ik graag in eerste provinciale wou blijven voetballen en ik ken trainer Pedro al van bij Dadizele. Door deze factoren was de keuze rap gemaakt.”

“Uitdagend seizoen, het wordt pittig hé”

Britt Vandewiele komt over van DVK Egem waar ze sinds haar 14de speelde. Natuurlijk moeten we weten waarom ze voor KSVR koos. “Mijn vriendin Justine overhaalde me om naar Rumbeke te komen. Rumbeke was dan ook altijd één van de beste tegenstanders toen ik bij DVK Egem speelde, dus het leek mij een toffe uitdaging.”

Wat wil je bereiken met KSVR dit seizoen? “Natuurlijk enkele goals meepakken, meer groeien als speelster, nieuwe vrienden maken en een meerwaarde betekenen voor de ploeg.”

Britt ziet het enorm zitten, ze kon het volgende nog meegeven: “tis allemaal nieuw en het wordt een uitdagend seizoen met o.a. de matchen tegen Cerkelladies Brugge, dusja het wordt pittig hé hahaha”

Bij deze wensen we het voltallig dameselftal veel succes!!!

Reportage en foto Kurt Maddens