Clicky

Sanne Lanssens: “Goeie wedstrijd en collectieve inzet werd niet beloond.”

Afgelopen zondag, 15-10-2023, gingen onze KSVR-Ladies op bezoek bij een sterke tegenstander KFC Heist. We hadden al opgevangen dat onze Ladies een sterke match speelden tegen een sterke Heist. We konden Sanne Lanssens strikken voor haar terugblik op de wedstrijd.

“Tijdens de eerste minuten van de match werd het al duidelijk dat het geen gemakkelijke match ging worden. Ze waren de eerste 5 minuten sterk in de aanval, maar we konden ons vlug recupereren en zelf de match in handen nemen. We hebben heel veel aanvallen en kansen kunnen creëren maar de afwerking zat ons niet mee. We voelden ons wel sterk met de 0-0 stand aan de rust. Jammer genoeg bracht hun wissel wat verandering in hun spel en werden we verrast waardoor we op achterstand kwamen. Er volgden nog een 2e en 3e goal, nadat wij wat meer risico ondernamen om zelf op voorsprong te komen en in een andere formatie gingen spelen. Jammer genoeg werd een goede match en collectieve inzet niet beloond. Al ondervinden we dat we elkaar nog wat moeten zoeken op het veld, begint het meer en meer te lukken. We wachten op het resultaat tegen een betere tegenstander nu.”

Bredene een niet te onderschatten tegenstander

Aanstaande zondag 22 oktober 2023 gaan onze Ladies opnieuw richting zee’tje deze keer naar KSV Bredene. We weten uit het verleden dat deze tegenstander niet te onderschatten. Sanne blikt vooruit naar de volgende speeldag tegen Bredene.

“De wedstrijd in Bredene is altijd een moeilijke wedstrijd. Ik zal deze ploeg zeker niet onderschatten ondanks de recente promotie naar eerste provinciale. Er zit heel wat kwaliteit en motivatie in die ploeg. Hopelijk is onze motivatie nog veel groter en kunnen we onze goeie eerste helften van Reningelst en Heist eens over de hele wedstrijd bewijzen.”