Clicky

KSV Rumbeke meisjes starten furieus in de eerste competitiehelft.

De U16 en U13 meisjes zijn bezig aan hun 2de competitiejaar. Drie jaar geleden zijn we gestart met meisjesvoetbal in Rumbeke. Dit met de bedoeling om doorstroom te hebben naar onze damesploeg toe.

Vorig jaar zijn we met de U13 en U16 meisjes voor het eerst in competitie getreden. Met vallen en opstaan, winst en verlies hebben beide teams veel ervaring opgedaan.

Dit seizoen zijn beide meisjesploegen heel sterk en krachtig uit de startblokken geschoten. De U13 speelt een heel sterk en fantastisch seizoen met tot nu toe maar 1 verlies op hun teller. Hun groepsgeest, teamspirit en vooral de vriendschap leiden tot deze prachtige prestatie.

De U16 meisjes zijn eveneens heel sterk bezig. Zij hebben nog geen enkel wedstrijd verloren en staan momenteel aan de leiding in hun klassement. Ook hier betreft het over de sfeer, vriendschap en de vechtlust om er iedere wedstrijd voor te gaan.

Met nog 4 wedstrijden te gaan komt het kampioenschap dichterbij. Maar we denken nog bijlange zover niet want iedere wedstrijd moet nog gespeeld worden. Met KDNS Heule op het programma kennen we terug een sterke tegenstander uit de reeks. Laten we hopen op een goeie afloop.

Wie zin heeft om onze beide meisjes ploegen aan het werk te zien dan ben je zaterdag 11/11 om 15 u zeker welkom.

MU13 – SK Eernegem

MU16 – KDNS Heule

Verslag Nele Mostaert