Clicky

Respectvolle spelers werden zaterdag 11-11-2023 gehuldigd.

Vanuit de sociale cel vinden wij een positieve cultuur, respectvol omgaan met elkaar en fairplay zeker belangrijk. Daarom willen we dit extra stimuleren. We willen geregeld acties opzetten om de aandacht hierop te vestigen.

In oktober gingen we op zoek naar de meest respectvolle speler per ploeg. Concreet gaat dit over een vriendelijke begroeting, hand geven aan tegenspeler als je een fout maakt, beleefd zijn, rustig blijven, orde in de kleedkamer, respect voor materiaal, respect voor jezelf,…  

De spelers die werden verkozen tot respectvolle speler van alle ploegen werden op zaterdag 11 november 2023 gehuldigd net voor de match van het eerste elftal. Ieder respectvolle speler die werd gehuldigd kreeg een diploma en een goodiebag overhandigd door de spelers van het eerste elftal nadat ze mochten oplopen met de spelers. Ieder speler van het eerste elftal is tevens ook peter van een jeugdploegje.

De gehuldigde respectvolle spelers die met respect omgaan met hun medespelers, trainers, afgevaardigden,……  lijsten we hieronder eventjes op:

Ionita Dominic (U6),

Tristan Deceuninck (U7),

Kasper Viaene (U8),

Vic Gaytant (U9),

Warre Desmet (U10),

Matteo Cneut (U11),

Kasper Pelst (U12),

Thiaro Buyse (U13),

Matteo Cloet (U15),

Nawfal Aissati (U17),

Laura De Meyer (MU11),

Nore Segaert (MU13),

Camilla Stragier (MU16).

Proficiat aan al deze spelers voor inzet om respect te hebben voor iedereen in goede en slechte dagen en vooral om het goede voorbeeld te tonen aan je medespelers en begeleiders.

In loop van de komende dagen mogen deze gehuldigde respectvolle spelers een mail verwachten in hun mailbox van onze webmaster Kurt met enkele vragen zodat ze eens in de kijker worden gezet op onze website.

Tekst Kurt Maddens