Clicky

Axelle Deschodt: “Focussen op de ploegen die rond ons staan.”

Zondag 12 november 2023 gingen onze KSVR Ladies op bezoek bij de tweede in het klassement Cerkelladies Brugge. Ze wisten op voorhand dat ze een sterke tegenstander voor de kiezen hadden.

Helaas waarvoor ze vreesden werd werkelijkheid, maar een ze gingen eervol ten onder met 6-1. Axelle Deschodt kon de eerredder scoren voor KSVR. We gingen dan uiteraard bij Axelle Deschodt polshoogte nemen hoe zij terug kijkt op deze wedstrijd tegen Cerkelladies Brugge.

“De Cerkelladies begonnen heel scherp aan de wedstrijd. Ze konden ons meerdere malen verrassen met snelle tegenaanvallen waardoor we al heel vroeg in de wedstrijd op 3-0 achterstand kwamen. Nadat de thuisploeg noodgedwongen moest wisselen kwamen we beter in de wedstrijd en kunnen we terugkomen tot 3-1. Na de rust konden ze helaas uitlopen tot 5-1 via twee onhoudbare doelpunten, al hadden ze hier wat geluk bij de afwerking. Uiteindelijk werd het nog 6-1, een ietwat zware score naargelang het matchverloop.“

Zondag 19 november 2023 ontvangen ze de leider in het klassement, KdNS Heule, op het Rumbeekse Sportpark om 15u.

“We weten dat nu zondag nog een moeilijkere wedstrijd zal worden dan afgelopen zondag. We weten dat Heule heel vlot scoort en amper doelpunten incasseert. We hopen vooral de score te kunnen beperken, daarnaast zou het ook leuk zijn om zelf iets te kunnen forceren via een tegenaanval. Ik denk dat iedereen blij zal zijn als deze match gepasseerd is en we ons weer kunnen focussen op de ploegen die dichter rond ons in het klassement staan om in die matchen punten te rapen.”

Supporters allen op post zondag 19 november 2023 om 15u op het Rumbeekse Sportpark voor de wedstrijd KSVR Ladies – KDNS Heule.

Reportage Kurt Maddens