Clicky

Totale uitverkoop speelgoedwinkel cocodrilo.be

Wat is het verband tussen speelgoedwinkel cocodrilo.be en KSV Rumbeke? De speelgoedwinkel cocodrilo.be is van Renée en Tom Fieuw. Tom Fieuw is een oud-speler van KSV Rumbeke en sinds dit jaar de websitedesigner van onze website KSV Rumbeke met zijn bedrijf estart.be . 

Game over

Iets meer dan 15 jaar geleden zijn we na een inspirerend bezoek aan de Spielwarenmesse in Nürnberg in de speelgoedwereld gesprongen. We begonnen kleinschalig in oktober 2008, met een fysiek winkeltje in Hooglede én een webshop, en mochten gaandeweg klanten ontvangen uit alle hoeken van het land en leveren over de hele wereld (zelfs aan het Paleis in Laken wink) We hebben duizenden pakketten gemaakt en nog veel meer cadeautjes ingepakt voor groot en klein, we hebben genoten van de talloze leuke feedback die we van jullie mochten ontvangen.

Een tijdje geleden bood zich een nieuwe kans aan en ben ik opnieuw gesprongen.

En aangezien een dag slechts 24 uren telt, betekent dit helaas dat we onze 'tiener' moeten loslaten : we starten vandaag met de totale uitverkoop van onze voorraad. Voordat jullie voor de allerlaatste keer in onze webshop duiken wil ik jullie bedanken : bedankt voor de fijne bezoekjes en leuke babbels in de winkel (yes, you know who you are....), bedankt voor de vele bestellingen, bedankt om Cocodrilo te laten groeien.

Warme groet,

Renée en Tom

Totale uitverkoop

Gebruik de actiecode GAMEOVER in je winkelmandje en de kortingen worden automatisch verrekend !

-20 % directe korting bij alle aankopen tussen 25 euro en 75 euro *

-30 % directe korting bij alle aankopen tussen 75 euro en 250 euro *

-40 % directe korting bij alle aankopen boven de 250 euro *

Neem snel een kijkje op https://www.cocodrilo.be/totaleuitverkoop voor meer info ivm deze totale uitverkoop.