Clicky

Kasper Claeys: “De 2-3 op het bord zetten was een zalig gevoel.”

Zondag 25 februari 2024 gingen de Bricx-mannen richting zee’tje. We wisten op voorhand dat het geen gemakkelijke wedstrijd ging worden. Beide ploegen staan in de top 8 geklasseerd en bij winst kunnen we zelfs de top 5 binnensluipen.

KSVR gaf vanaf de start een goede indruk en dat resulteerde, in minuut 17 kon Vachtje het leer binnentikken nadat een assist van Cooltje tot bij hen was geraakt (0-1). Amper 10 minuten later kon H. Nalli de 0-2 tegen de netten koppen. KSVR op rozen, maar Bredene gaf zich niet verloren. Kort voor de rust kreeg de thuisploeg nog een penalty voorgeschoteld en deze werd dan ook vlekkeloos tegen de netten geknald (1-2). Tweede helft kwam de thuisploeg scherper uit de kleedkamers. In minuut 63 vlamde de gelijkmaker tegen de touwen (2-2). Ai ai ai, KSVR knokte zich er door heen en we bleven op onze honger zitten tot in de slotminuten. Onze sympathieke jonge telg K. Claeys kon het verlossende doelpunt tegen de netten knallen. KSVR in vuur en vlam en in het dolle heen. Wat een prestatie, prachtige driepunter. Na afloop kwam de matchwinnaar K. Claeys zijn gevoel over deze wedstrijd vertellen.

“We waren de eerste helft sterk en duwden Bredene eigenlijk vanaf de eerste seconde naar achter waardoor we ook 2 keer weten te scoren. En in die tweede helft was het eigenlijk het omgekeerde verhaal, ze komen heel scherp uit de kleedkamer en wij laten te veel ruimte waardoor ze ons uit verband konden spelen en we geen rust meer in de ploeg hadden. Om dan uiteindelijk nog de 2-3 op het bord te zetten was een zalig gevoel en belangrijke 3 punten.”

Komende zaterdag 2 maart 2024 ontvangen we SK Westrozebeke. In de heenronde gingen we volledig de mist in en moesten jammer genoeg met een 4-2 nederlaag huiswaarts terug keren. De mannen van trainer F. Schamp gaan op hun hoede zijn en misschien wel op revanche uit zijn om de scheve schaats in de heenronde recht te zetten voor eigen publiek en de Rumbeekse arena in vuur en vlam te zetten. Hoe kijkt K. Claeys uit naar deze clash.

“We moeten proberen onze lijn van de afgelopen weken door te trekken en die punten gewoon thuis te houden.”

Natuurlijk dadde, de drie punten moeten op Rumbeke blijven en daarvoor zijn jullie als twaalfde man de perfecte steun voor onze mannen.

Supporters allen op post en schreeuw de Bricx-mannen naar de overwinning komende zaterdag 2 maart. Allen om 19u aanwezig op het Rumbeekse Sportpark voor de clash KSVR – SK Westrozebeke.