Clicky

Sanne Lanssens: “Maak niet veel doelpunten dus deze is wel extra leuk”

KSVR Dames zetten een sterke reeks neer. Als de KSVR Ladies in een super goeie flow zitten kunnen ze alles aan. Zo moest KSV Bredene de gevolgen dragen van hun goede flow afgelopen speeldag op zondag 25 februari 2024.

Na 28 minuten wedstrijd moesten ze al tegen een 0-2 achterstand aan kijken. Maar als hun motoren beginnen aan te slaan zijn ze niet meer te stoppen. Tegen dat het rust was stonden de bordjes al op gelijke hoogte, dankzij S. Bettens en A. Deschodt. Tweede helft vonden ze de wilskracht en doorzettingsvermogen waardoor S. Bettens én S. Lanssens de netten lieten daveren in de Rumbeekse Arena. De laatst vernoemde S. Lanssens kon zelfs haar doelpuntje meepikken en dat gebeurt niet veel. We gingen bij Sanne aankloppen hoe ze terug kijkt naar deze wedstrijd tegen Bredene op Rumbeekse bodem.

“Het was een heel moeilijke wedstrijd, we vonden onze drive van de voorbije weken niet. Dat kwam door Bredene die een heel ander positiespel speelde dan dat we gewoon waren en dat we daardoor wat paniekerig aan het voetballen waren. Na de twee tegendoelpunten werden we wel wat heviger in ons voetbal en konden we ook de gelijkmakers maken. In de tweede helft was het nog steeds niet ons beste spel, maar toonden we collectief veel wilskracht en doorzettingsvermogen om voor de winst te gaan. Ik ben wel blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen voor de winst, ik maak niet veel doelpunten dus deze is wel extra leuk.“

KSVR Ladies spelen niet veel op zaterdagavond, maar aanstaande zaterdagavond 2 maart 2024 mogen ze de verplaatsing maken naar het Mirakelstadion, namelijk KFC Waregem. Men zal terug bij de les moeten zijn op Waregem, want KRC Waregem is een sterke tegenstander, maar voorlopig telt KSVR 6 punten meer dan Waregem. In de heenronde kon KSVR met 2-0 winnen, hopelijk brengt het Mirakelstadion hen terug vleugeltjes of worden ze met de voetjes terug op de grond gezet. Ze gaan zeker en vast met volle focus naar deze wedstrijd toeleven en vooral op hun hoede zijn. Als echte leeuwinnen ze steevast op de loer liggen. Hoe kijkt Sanne uit naar deze wedstrijd?

“Waregem is een sterke ploeg, maar kent heel veel wisselvallige momenten. Het zal goed zijn dat we direct onze druk weer kunnen doorzetten en zo weer als het collectief sterk team die we zijn de puntjes kunnen meepakken naar huis.”

Kunnen onze KSVR Ladies de kloof met KRC Waregem verder uitdiepen van 6 naar 9 punten. Als je dit wil beleven, zet dan zaterdag 2 maart 2024 in je agenda en steek onze ladies een hart onder de riem om hun aan te moedigen in het Mirakelstadion om 19u30.