Clicky

Harold en Michiel: "Ontlading was enorm na het doelpunt."

Op zaterdagavond 2 maart 2024 kregen we bezoek van de mannen uit Westrozebeke in de Rumbeekse arena. In de heenronde verloren we met 4-2 van hen.

De Bricx-mannen moesten dus aandachtig en bij de les blijven. Ze waren op hun hoede en hadden de kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Maar we kregen geen doelpunten te zien in de 90 minuten. In minuut 91 kwam dan eindelijk de verlossing, een vrije trap voor KSVR. Die werd perfect getrapt door Viktor en in de rebound kon Mathias het leer tot bij Harry brengen waardoor onze Harry een heerlijke assist bezorgen aan M. Tyvaert, die de held van de avond werd. M. Tyvaert bleef koelbloedig en kopte het leer netjes binnen. Na afloop spraken we met Harry en Michiel over hun kijk op deze wedstrijd.

Harold: “De hele match hadden we het gevoel dat we beter waren dan de tegenstander. We hebben heel wat kansen gehad maar deze werden niet benut. Naarmate de wedstrijd vorderde werden ze ook gevaarlijk op de counter.  In de laatste minuten kregen we nog een vrije trap die Viktor voor zijn rekening nam. De keeper deed een geweldige safe en zo belandde de bal bij Mathias die vervolgens de bal aan mij paste. Dan zette ik de bal in één tijd voor doel en kon Michiel het verlossende doelpunt binnen koppen. De ontlading was enorm. Mijn kids stonden ook hevig mee te juichen aan de zijlijn samen met hun voetbalvrienden 😉.”

Michiel: “Er was een enorme ontlading na het doelpunt en dat zag je ook aan heel de ploeg. Een zalig gevoel om te scoren na een toch moeilijke wedstrijd. Het was een harde en soms potige match, maar we zijn als ploeg blijven vechten tot het einde.”

Op zaterdagavond 9 maart 2024 reizen we af naar Zilleghem voor de 24e speeldag. Ex-spelers Marc Calleeuw (T1) en Nordin Behaeghel zullen uit zijn op revanche tegen KSVR, want in de heenronde verloren ze met 4-0 van ons. Het wordt opnieuw een wedstrijd waarin onze Bricx-mannen scherp moeten zijn om geen fout te maken tegen deze Zilleghemnaren. Hoe kijken Michiel en Harold uit naar de wedstrijd in Zilleghem?

Michiel: “We zitten in een goeie flow en we moeten proberen op dit elan verder te gaan. Thuis konden we winnen in de heenmatch, maar we zullen opnieuw 100% moeten zijn om de 3 punten te pakken.”

Harold: “We hopen op dit elan verder te gaan en de 3 puntjes terug mee te nemen naar Rumbeke.”

Supporters allen aanwezig zaterdag 9 maart 2024 om 19u in Zilleghem.