Clicky

Mooimakers KSV Rumbeke - 30 maart 2024

KSV Rumbeke engageert zich als “mooimaker”, een initiatief van MIROM i.s.m. Stad Roeselare voor een propere omgeving.

In februari hebben we onze aanvraag gedaan en ons actieterrein werd goedgekeurd. Niet alleen “een propere omgeving” is een doelstelling maar eveneens onze leden kennis geven van het zwerfvuilprobleem en hen sensibiliseren hoe het beter kan. Het is daarbij ook de bedoeling te onderzoeken en het ondernemen van enkele acties om het zwerfvuil in en rond onze voetbalvelden terug te dringen op langere termijn.

Het engagement dat we aangaan is het proper houden van de wijde  omgeving van het Sportpark met inbegrip van de parking, voetbalterreinenen de omgeving van Finse Piste

Op 30 maart 2024 spreken we af om 9u30 om zwerfvuil te ruimen in en rond het Sportpark. Zo willen wij meehelpen aan een propere sportinfrastructuur en een propere gemeente!

U helpt toch ook? Per ploeg, individueel, met de familie,…… Iedereen is welkom! Geef ons vooraf een seintje van uw medewerking om voldoende materiaal te kunnen voorzien. Het zou fijn zijn moesten jullie ons daarbij kunnen helpen. Na de opruiming Bieden we U een drankje aan als dank voor uw medewerking.