Clicky

Schrijf je in en maak je klaar om te schitteren op het EK-toneel tijdens het eindeseizoensevent op zaterdag 4 mei!

Het is tijd om jullie voetbalvaardigheden te laten zien op het mooiste podium van het jaar: de Rumbi EK-kick-off 2024! Of je nu net begint aan je voetbalreis of al een doorgewinterde speler bent, er is een activiteit voor iedereen, ongeacht je leeftijd. 

Voor onze jongste talenten, de U6 tot U11 spelers, bieden we de opwindende EK-kicks minigames aan. Dit is jullie kans om te laten zien hoe behendig en creatief jullie zijn op het veld. Schiet, dribbel en scoor je een weg naar de top terwijl je deelneemt aan uitdagende en leuke wedstrijdjes.  

Voor de meer ervaren spelers van U12 tot U18, hebben we maar liefst 2 competities in petto. Als eerste is er de EK-triple: Betreed het veld met vastberadenheid en vastbeslotenheid en strijdt om de titel. Gooi jij altijd in de roos? Ga de strijd aan in een dartswedstrijd die je hand-oogcoördinatie op de proef zal stellen. Laat zien hoe stabiel en strategisch je bent met een Jenga-toren en test je voetbalkennis door de quizvragen te beantwoorden die op de blokjes staan. Betreed het veld voor een intense wedstrijd levensecht tafelvoetbal, waar teamwerk, snelheid en behendigheid niet kunnen ontbreken. De EK Triple is een kans om je veelzijdigheid en competitieve geest te tonen in verschillende uitdagende disciplines. Krijg je hierna nog niet genoeg van al dat voetbalplezier dan hebben we ook nog de Rumbicup EK-editie 2024 voor jullie. 

Last but not least, zijn onze oudere spelers boven U18 en onze enthousiaste ouders/supporters ook uitgenodigd om deel te nemen aan de legendarische Rumbicup EK-editie 2024. Dit is jouw kans om je stempel te drukken op de geschiedenis van onze club en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. 

Dus waar wacht je nog op? Geniet met volle teugen op HET EK-evenement van 2024. Schrijf je vandaag nog in voor het eindeseizoensevent en schitter op zaterdag 4 mei als een ware legende op het voetbalveld!

👉 https://forms.office.com/e/xhZqfi3sP1