Clicky

West-Vlaams tegelhuis

Op regelmatige basis plaatsen we een sponsor in de kijker. Deze keer is het de beurt aan Het Westvlaams Tegelhuis een trouwe sponsor van KSV Rumbeke door de jaren heen. Alvast een kennismaking kan je hieronder terug vinden van en over Het Westvlaams Tegelhuis.  

Historiek

De oorsprong ligt bij Gerard Olivier en Maria Decruy, die een eenmanszaak oprichtten in 1949. De dochter Odetta Olivier en Frans Vankeirsbilck, die de tak bouwmaterialen verder uitbouwde, hebben in 1980 de firma Debevere overgenomen, gelegen in de Trakelweg langs de vaart te Roeselare. Deze firma bestond reeds een hele tijd en was gespecialiseerd in tegels. Met de overname is er een nieuwe naam ontstaan: Het WestvlaamsTegelhuis. In 1987 is Filip Vankeirsbilck, de zoon van Frans Vankeirsbilck en Odetta Olivier, in de zaak gestart. Gedurende 14 jaar heeft het Westvlaams Tegelhuis in de Trakelweg gefunctioneerd. Sinds 16 november 1994 bevinden wij ons hier, in de nabijheid van de E403. Een betere ligging en een ruimere toonzaal staat volledig in functie van de klant.

Bedrijf

Westvlaams Tegelhuis is geen onbekende in de Belgische bouwsector. Onze zorgvuldig opgebouwde reputatie strekt zich zelfs uit tot ver buiten de landsgrenzen. Westvlaams Tegelhuis profileert zich op de markt van de duurzame afwerking van uw woning:

• keramische vloer- en wandtegels

• natuursteenvloeren

• maatwerk in natuursteen

In dit brede gamma vindt u bij ons een uitgebreide keuze, naar ieders smaak en binnen elk budget. Eén zaak willen we wel duidelijk stellen: u vindt bij WVT enkel de meest degelijke materialen. De jarenlange uitstekende relatie met leveranciers over gans de wereld dragen bij tot de uitbouw van een zorgvuldig samengestelde collectie. Als geen ander zijn we ons bewust van het belang van uw keuze. Onze vakspecialisten staan dan ook klaar om u met raad en daad bij te staan.

Allen welkom,

Het Westvlaams Tegelhuis - team